Lakspuiten of latexspuiten in Eindhoven e.o.

Lakspuiten in Eindhoven voor al uw houtwerk voor een strakke en hoogwaardige afwerking. Latexspuiten voor uw wanden en plafonds. In een handomdraai een fantastisch resultaat!

Lakspuiten: perfect voor al uw houtwerk

Lak spuiten zorgt ervoor dat houtwerk strak afgewerkt wordt. Zonder strepen van kwast of roller. Snel en professioneel werken met slechts één gereedschap. 

Lakspuiten wordt vaak toegepast in bestaande woningen en nieuwbouwwoningen voor kozijnen, deuren, plinten, trappen, keukens, radiatoren, vloeren etc.  Hiervoor gebruiken we een hoogwaardige Graco en/of Tritech lakspuitmachine, in plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller. 

De voordelen van lakspuiten

  • Hoogwaardige en strakke afwerking
  • Verflaag is krasvast en slijtvast
  • Sneldrogend en niet vergelende verf
  • Hogere laagdikte
  • Enorme tijdwinst

Verfspuiten in plaats van het gebruik van roller

Het voorbehandelen is hetzelfde als bij het traditionele schilderwerk. Ook het proces van schuren, plamuren en kitten is gelijk.

Het lakspuitproces gebeurt snel en efficiënt. Eerst een primerlaag en vervolgens de afwerklaag. Wij spuiten altijd twee lagen. U krijgt gegarandeerd een hoogwaardige afwerking, met een mooie en volle afwerklaag zonder strepen en of structuur. 

Wij werken alleen met hoogwaardige producten van Bosspaints, Caparol, Veveo en Sigma watergedragen verfsystemen. Dit verfsysteem is toepasbaar voor de gehele woning. Deze matte, zijde- of hoogglansverf is niet vergelend en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. 

Wij spuiten op 45/60 bar, luchtondersteunend en verwarmd met Graco Tempspray lakspuitmachines. Dit alles zorgt voor een hoogwaardige afwerking en geeft een prachtig eindresultaat. We kunnen zelf met 2 componenten lakken spuiten, deze lakken zijn nog krasvaster als normale lakspuiten. Deze lakken gebruiken we meestal voor keukens en trappen.

Maak gebruik van onze offertecalculatie en ontvang direct een prijsopgave, of neem contact met ons op!

Latexspuiten: perfect voor de afwerking van uw muren en plafonds

U wilt u wanden en plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Denk dan aan het voordelig spuiten van latexverf in plaats van rollen. Latex spuiten is de beste manier, om snel en goedkoop en zonder strepen, verf aan te brengen op zowel muren als plafonds. 

Latexspuiten is hetzelfde als muurverf, al is er een verschil in de manier van aanbrengen. Laklatexspuiten spuit de verf namelijk op de muur. Hierdoor is de verflaag veel dikker dan wanneer die wordt aangebracht met een kwast of roller. We maken gebruik van Graco airless verfspuitmachine.  Hiermee brengen we de latex over de hele muur in dezelfde dikte aan. Latex muurverf kan op de meeste ondergronden worden aangebracht. Denk aan: Nieuw stucwerk, gipsplaten, muren van beton, plafond en Spachtelputz. 

Voordelen latexspuiten

  • Een egaal en gelijkmatig glad eindresultaat, geen rollerbanen (aanzetten)
  • Goedkoper dan rollen
  • Tijdbesparing 
  • Gelijktijdige droging
  • Snel grote oppervlakte

Kiest u voor latexspuitwerk in uw woning/pand? Laat het dan verzorgen door een professional. Wij, van Lak-latexspuiten.nl beschikken over de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Kijk dan bij onze uitstekende waarderingen!

Wilt u weten wat de kosten zijn. Vul dan uw gegevens en wensen in via onze online offertecalculator en uw ontvangt gelijk een prijsindicatie in uw e-mail.

Naar de offerte calculator