Lakspuiten of latexspuiten in Helmond en omgeving

Lakspuiten in Helmond voor al uw houtwerk voor een strakke en superieure afwerking. Latexspuiten voor uw wanden en plafonds. In een oogwenk een fantastisch resultaat!

Latexspuiten: perfect voor de afwerking van uw muren en plafonds

Latexspuiten is hetzelfde als muurverf, al is er een verschil in de manier van aanbrengen. Laklatexspuiten spuit de verf namelijk op de muur. Hierdoor is de verflaag veel dikker dan wanneer die wordt aangebracht met een kwast of roller. We maken gebruik van de Graco airless verfspuitmachine. Hiermee brengen we de latex over de hele muur in dezelfde dikte aan.

Voordelen latexspuiten

  • Het eindresultaat is enorm strak, geen rollerbanen (aanzetten)
  • Goedkoper dan rollen
  • Tijdbesparing 
  • Gelijktijdige droging
  • Snel grote oppervlakte

Kiest u voor latexspuitwerk in uw woning/pand? Laat het dan verzorgen door een professional. Wij, van Lak-latexspuiten.nl beschikken over de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. 

Lakspuiten: perfect voor al uw houtwerk

Lakspuiten wordt vaak toegepast in bestaande woningen en nieuwbouwwoningen voor kozijnen, deuren, plinten, trappen, keukens, radiatoren, vloeren etc.  Hiervoor gebruiken we een hoogwaardige Graco en/of Tritech lakspuitmachine, in plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller. 

De voordelen van lakspuiten in Helmond

  • Mooie en strakke afwerking
  • Verflaag is krasvast en slijtvast
  • Sneldrogend en niet vergelende verf
  • Hogere laagdikte
  • Enorme tijdwinst

Lakspuiten in plaats van het gebruik van traditionele rollers

Het voorbehandelen is hetzelfde als bij het traditionele schilderwerk. Ook het proces van schuren, plamuren en kitten is gelijk.

Het lakspuitproces gebeurt snel en efficiënt. Eerst een primerlaag en vervolgens de afwerklaag. Wij spuiten altijd twee lagen. U krijgt gegarandeerd een hoogwaardige afwerking, met een mooie en volle afwerklaag zonder strepen en of structuur. 

Wij werken alleen met hoogwaardige producten van Bosspaints, Caparol, Veveo en Sigma watergedragen verfsystemen. Dit verfsysteem is toepasbaar voor de gehele woning. Deze matte, zijde- of hoogglansverf is niet vergelend en verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. 

Wij spuiten op 45/60 bar, luchtondersteunend en verwarmd met Grace en/of TritechTemspray. Dit alles zorgt voor een hoogwaardige afwerking en geeft een prachtig eindresultaat. We kunnen ook met twee componenten lakken spuiten, deze zijn nog krasvaster en ideaal voor trappen en keukens.  

Maak gebruik van onze offertecalculatie en ontvang direct een prijsopgave, of neem contact met ons op!

Wilt u weten wat de kosten zijn. Vul dan uw gegevens en wensen in via onze online offertecalculator. Benieuwd wat anderen van ons vinden? Lees dan onze reviews!

Meer weten over de mogelijkheden van Lakspuiten of Latexspuiten? Wij informeren u graag en geven het beste vakkundige advies!

Naar de offerte calculator