Latexspuiten of lakspuiten in Mierlo en omgeving

Lakspuiten in Mierlo is ideaal voor al uw houtwerk, het resultaat is verbluffend strak en hoogwaardig. Latexspuiten is perfect voor uw wanden en plafonds. In een handomdraai heeft u gegarandeerd een fantastisch resultaat!

Lakspuiten: perfect voor al uw houtwerk

Lakspuiten zorgt ervoor dat ramen, deuren, kozijnen en houtwerk strak afgewerkt worden. Dat wil zeggen zonder strepen van kwast of roller. 

Lakspuiten wordt vaak toegepast in bestaande woningen en nieuwbouwwoningen voor kozijnen, deuren, plinten, trappen, keukens, radiatoren, vloeren etc. Hiervoor gebruiken we een hoogwaardige Graco en/of Tritech lakspuitmachine, in plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller. 

Manier van werken

Het voorbehandelen is identiek als bij het traditionele schilderwerk. Ook het proces van schuren, plamuren en kitten is hetzelfde.

Het lakspuitproces gebeurt snel en efficiënt. Eerst een primerlaag en vervolgens de afwerklaag. De tijdwinst kan oplopen tot vijftig procent ten opzichte van traditioneel schilderwerk.  Wij spuiten altijd twee lagen. U krijgt gegarandeerd een hoogwaardige afwerking, met een mooie en volle afwerklaag zonder strepen en of structuur. 

De voordelen van lakspuiten in Mierlo en omgeving

  • Hoogwaardige en strakke afwerking 
  • Verflaag is krasvast en slijtvast
  • Sneldrogend en niet vergelende verf
  • Hogere laagdikte
  • Snel en efficiënt

Lakspuiten in plaats van de traditionele roller

Wij werken alleen met hoogwaardige producten van Bosspaints, Caparol, Veveo en Sigma watergedragen verfsystemen. Dit verfsysteem is toepasbaar voor de gehele woning. Deze matte, zijde- of hoogglansverf is niet vergelend en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren.  

Wij spuiten op 45/60 bar, luchtondersteunend en verwarmd met Grace en/of Tritech Temspray lakspuitmachines. Dit alles zorgt voor een hoogwaardige afwerking en geeft een prachtig eindresultaat. Ook kunnen we met twee componenten lakken spuiten, deze lakken zijn nog krasvaster als normale spuitlakken. Deze werkwijze is ideaal voor keukens en trappen.

Maak gebruik van onze offertecalculatie en ontvang direct een prijsopgave, of neem contact met ons op!

Latexspuiten: perfect voor de afwerking van uw muren en plafonds

Latexspuiten is hetzelfde als muurverf, al is er een verschil in de manier van aanbrengen. Laklatexspuiten spuit de verf namelijk op de muur. Hierdoor is de verflaag veel dikker dan wanneer die wordt aangebracht met een kwast of roller. We maken gebruik van de Graco airless verfspuitmachine. Hiermee brengen we de latex over de hele muur in dezelfde dikte aan. Deze manier van woning schilderen is erg voordelig en het gaat snel. U kunt op deze werkwijze in 1 dag uw gehele woning laten verven. 

Voordelen latexspuiten

  • Het eindresultaat is enorm strak, geen rollerbanen (aanzetten)
  • Voordelig 
  • Tijdbesparing 
  • Gelijktijdige droging
  • Snel grote oppervlakte

Kiest u voor latexspuitwerk in uw woning/pand? Laat het dan verzorgen door een professional. Wij, van Lak-latexspuiten.nl beschikken over de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. 

Wilt u weten wat de kosten zijn. Vul dan uw gegevens en wensen in via onze online offertecalculator en uw ontvangt gelijk een prijsindicatie in uw e-mail.

Naar de offerte calculator