Lakspuiten en/of latexspuiten in Tilburg e.o.

Lakspuiten is een ideale oplossing voor een strakke, mooie en hoogwaardige afwerking van al uw houtwerk. Latexspuiten wordt voornamelijk gebruikt voor uw plafonds en wanden. In een mum van tijd heeft u een fantastisch eindresultaat.

Lakspuiten in Tilburg: ideaal voor al uw houtwerk

Lak spuiten zorgt ervoor dat houtwerk strak afgewerkt wordt. Zonder strepen van kwast of roller. Snel en professioneel werken met slechts één gereedschap. Voorstrijken van hoeken en randen met de kwast is niet meer nodig. Wij spuiten de verf er in één keer op. 

Lakspuiten wordt vaak toegepast in bestaande woningen en nieuwbouwwoningen voor kozijnen, deuren, plinten, trappen, keukens, radiatoren, vloeren etc.  Hiervoor gebruiken we een hoogwaardige Graco en/of Tritech lakspuitmachine, in plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller. 

De voordelen van lakspuiten

  • Mooie en strakke uitvloeiing 
  • Verflaag is krasvast en slijtvast
  • Sneldrogend en niet vergelende verf
  • Hogere laagdikte
  • Enorme tijdwinst

Lakspuiten in plaats van het gebruik van de traditionele roller

Het voorbehandelen is hetzelfde als bij het traditionele schilderwerk. Ook het proces van schuren, plamuren en kitten is dezelfde.

Het lakspuitproces gebeurt snel en efficiënt. Eerst een primerlaag en vervolgens de afwerklaag. Wij spuiten altijd twee lagen. U krijgt gegarandeerd een hoogwaardige afwerking, met een mooie en volle afwerklaag zonder strepen en of structuur. 

Wij werken alleen met hoogwaardige producten van Bosspaints, Caparol, Veveo en Sigma watergedragen verfsystemen. Dit verfsysteem is toepasbaar voor de gehele woning. Deze matte, zijde- of hoogglansverf is niet vergelend en verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. 

Wij spuiten op 45/60 bar, luchtondersteunend en verwarmd met Wagner Tempspray. Dit alles zorgt voor een hoogwaardige afwerking en geeft een prachtig eindresultaat. Ook gebruiken we twee componenten lakken voor bijvoorbeeld trappen of keukens. Deze zijn nog krasvaster als normale spuitlakken. 

Maak gebruik van onze offertecalculatie en ontvang direct een prijsopgave, of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Latexspuiten: perfect voor de afwerking van uw muren en plafonds

U wilt u wanden en plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Denk dan aan het voordelig spuiten van latexverf in plaats van rollen. Latex spuiten is de beste manier, om snel en goedkoop en zonder strepen, verf aan te brengen op zowel muren als plafonds. 

Latexspuiten is hetzelfde als muurverf, al is er een verschil in de manier van aanbrengen. Laklatexspuiten spuit de verf namelijk op de muur. Hierdoor is de verflaag veel dikker dan wanneer die wordt aangebracht met een kwast of roller. We maken gebruik van de Graco airless verfspuitmachine. Hiermee brengen we de latex over de hele muur in dezelfde dikte aan.

Voordelen latexspuiten

  • Het eindresultaat hoogwaardig en strak, geen rollerbanen (aanzetten)
  • Goedkoper dan rollen
  • Tijdbesparing 
  • Gelijktijdige droging
  • Snel grote oppervlakte

Kiest u voor latexspuitwerk in uw woning/pand? Laat het dan verzorgen door een professional. Wij, van Lak-latexspuiten.nl beschikken over de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Benieuwd naar onze succesverhalen? Bekijk ze hier!

Wilt u weten wat de kosten zijn. Vul dan uw gegevens en wensen in via onze online offertecalculator en uw ontvangt gelijk een prijsindicatie in uw e-mail.

Naar de offerte calculator