Latexspuiten en / of lakspuiten in Valkenswaard e.o.

Lakspuiten: perfect voor al uw houtwerk

Lakspuiten wordt vaak toegepast in bestaande woningen en nieuwbouwwoningen voor kozijnen, deuren, plinten, trappen, keukens, radiatoren, vloeren etc.  Hiervoor gebruiken we een hoogwaardige Graco en/of Tritech lakspuitmachine, in plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller.

De voordelen van lakspuiten in Valkenswaard

  • Mooie en strakke afwerking
  • Verflaag is krasvast en slijtvast
  • Sneldrogend en niet vergelende verf
  • Hogere laagdikte
  • Enorme tijdwinst

Lakspuiten in plaats van het gebruik van rollers

Het voorbehandelen is hetzelfde als bij het traditionele schilderwerk. Ook het proces van schuren, plamuren en kitten is gelijk.

Het lakspuitproces gebeurt snel en efficiënt. Eerst een primerlaag en vervolgens de afwerklaag. Wij spuiten altijd twee lagen. U krijgt gegarandeerd een hoogwaardige afwerking, met een mooie en volle afwerklaag zonder strepen en of structuur. 

Wij werken alleen met hoogwaardige producten van Bosspaints, Caparol, Veveo en Sigma watergedragen verfsystemen. Dit verfsysteem is toepasbaar voor de gehele woning. Deze matte, zijde- of hoogglansverf is niet vergelend en verkrijgbaar in vele kleuren. 

Wij spuiten op 45/60 bar, luchtondersteunend en verwarmd met Grace en/of Tritech Temspray lakspuitmachines.  Dit alles zorgt voor een hoogwaardige afwerking en geeft een prachtig eindresultaat. Wij kunnen zelfs met 2 componenten lakken spuiten, deze lakken zijn nog krasvaster als normale spuitlakken. Deze gebruiken we meestal voor keuken en trappen. 

Maak gebruik van onze offertecalculatie en ontvang direct een prijsopgave, of neem contact met ons op!

Latexspuiten: perfect voor de afwerking van uw muren en plafonds

Latexspuiten is hetzelfde als muurverf, al is er een verschil in de manier van aanbrengen. Laklatexspuiten spuit de verf namelijk op de muur. Hierdoor is de verflaag veel dikker dan wanneer die wordt aangebracht met een kwast of roller. We maken gebruik van de Graco airless verfspuitmachine.  Hiermee brengen we de latex over de hele muur in dezelfde dikte aan.

Voordelen latexspuiten

  • Het eindresultaat is enorm strak, geen rollerbanen (aanzetten)
  • Goedkoper dan rollen
  • Tijdbesparing 
  • Gelijktijdige droging
  • Snel grote oppervlakte

Kiest u voor latexspuitwerk in uw woning/pand? Laat het dan verzorgen door een professional. Wij, van Lak-latexspuiten.nl beschikken over de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Bekijk hier wat anderen over ons zeggen!

Wilt u weten wat de kosten zijn van lakspuiten in Valkenswaard? Vul dan uw gegevens en wensen in via onze online offertecalculator en uw ontvangt gelijk een prijsindicatie in uw e-mail.

Naar de offerte calculator