Lak-latexspuiten onderdeel van Kremers Schilderwerken: hoogwaardig in spuitwerk

Lak-latexspuiten is een onderdeel van Kremers Schilderwerken. Het bedrijf werd halverwege de vorige eeuw opgericht door Henk Kremers. Onder zijn leiding bouwde Kremers Schilderwerken al snel een goede naam op. Hoewel Henk in de jaren zeventig besloot iets anders te gaan doen, bleef hij er bij schilderen. Zijn zoon René hielp hem daarbij in de avonden en in het weekend.

Na een studie aan de Heao werd René in eerste instantie boekhouder. Maar in 2006 besloot hij het bedrijf van zijn vader voort te zetten. Sindsdien heeft René ervoor gezorgd dat Kremers Schilderwerken in de wijde omgeving van Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven een begrip is geworden.

Het bedrijf combineert kwalitatief hoogwaardig spuitwerk & schilderwerk met betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij verzorgen naast spuitwerk ook glas-, behang-, keim en schilderwerk van onder andere woningen, kantoor- en bedrijfsgebouwen, en nieuwbouw. Lak-latexspuiten.nl onderdeel van Kremers Schilderwerken is erkend door de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder, een erkenning waar we trots op zijn.

Het vertalen van de eisen en wensen van de klant in een transparante offerte is bij ons vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor het afleveren van de hoogste kwaliteit spuitwerk en schilderwerk met volledige garantie. Daarnaast hebben kostenbeheersing en een goede prijs-kwaliteitverhouding prioriteit.

Op zoek naar hoogwaardig spuitwerk, lak of latex?

Wil je weten wat Lak-latexspuiten voor je kan betekenen, neem dan contact met ons op. Dat kan via info@lak-latexspuiten.nl of 040-84 22 667/06-46188684.

Hoogwaardig schilderwerk; traditioneel vakmanschap met moderne materialen

Voor Lak-latexspuiten.nl is een vertrouwensrelatie met de klant essentieel. Daarom zligt de focus altijd op kwaliteit, advies en service.

Zo onderscheidt Lak-latexspuiten.nl zich:

  • We zijn erkend zijn door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
  • We kunnen ruime garanties bieden
  • We zijn een SBB erkend leerbedrijf, zodat we schilders in de praktijk kunnen en mogen opleiden