De opdracht: ik wil graag Latex-Spuitwerk laten uitvoeren!

Voordat we beginnen, hebben we eerst een opdrachtomschrijving nodig. We willen graag van u weten wat u wil laten spuiten, om hoeveel vierkante meters het gaat en welke kleuren u voor ogen hebt. Deze informatie is heel belangrijk. Wanneer u een aanvraag doet via de online offertemodule  u krijgt dan een eerste indruk van de kosten. U kunt daarvoor natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Bij de meeste aanvragen bekijken we de situatie ter plekke. Bij deze opname vertellen we u welke mogelijkheden u heeft. Ook bekijken we de ondergrond en wat we moeten afplakken.

Het voorstel: hoe voordelig kan Spuitwerk zijn?

Hierna ontvangt u binnen twee dagen een voorstel. Hierin staat vermeld wat we gaan doen. Moet er afgeplakt worden? Hoeveel vierkante meters moeten we spuiten? Al deze informatie verwerken we in de offerte. U zult zien dat u al gauw honderden euro’s bespaart wanneer u uw huis laat latex of lakspuiten door Kremers Schilderwerken. Latexspuiten is meestal voordeliger dan traditioneel texwerk. Na akkoord beginnen we met het project.

Het project: Lak-latexspuiten voert jouw spuitwerk perfect uit!

We plakken eerst alle niet te spuiten onderdelen af (trappen, kozijnen, plafond en/of muren). Wanneer we alles hebben afgeplakt, geschuurd en gekit is het tijd om te spuiten. We brengen een eerste laag aan en laten deze drogen. Daarna controleren we nauwgezet de dekking op de gespoten oppervlakten. Als een oppervlak niet goed dekt, spuiten we een extra basislaag.

We spuiten deze basislagen zodat de laatste laag latexverf goed dekt op de muren en/of plafonds. Wanneer de basislagen zijn gedroogd, ronden we met onze eigen spuittechniek (extreem lage spuitdruk vanaf 75 bar, afhankelijk van het gebruikte materiaal) de muren/plafonds af. We brengen zorgvuldig een goede, laatste dekkende laag latexverf aan en zorgen dat de oppervlakten volledig gedekt zijn. We hebben jarenlange ervaring met het spuiten van latex in en rondom Eindhoven. Onze vakmensen weten hoe de wandafwerking de uitstraling van een ruimte beïnvloedt. En dat die uitstraling de ruimte maakt

Advies over afwerklaag

We hebben een jarenlange ervaring met het spuiten van latex in en rondom Eindhoven. Onze vakmensen weten hoe de wandafwerking de uitstraling van een ruimte beïnvloedt. En dat die uitstraling de ruimte maakt. De gladde afwerklaag van latex kan ook functioneel zijn. Zo zijn er soorten latex die schrobvast en afwasbaar zijn, of soorten die een supermat uiterlijk hebben. Ideaal voor in vettige keukens en vochtige badkamers. De keuze van de afwerklaag is daarom heel belangrijk. We adviseren je er graag over.

Uw spuitwerk in goede handen. Neem vandaag contact met ons op.