Latexspuiten: de perfecte manier om muren en plafonds af te werken

Wat is latexspuiten?

Latexverf is bij de meeste mensen onbekend. Het is hetzelfde als muurverf, al is er een verschil in de manier van aanbrengen. Lak-latexspuiten.nl spuit de verf namelijk op de muur. De verflaag is daardoor veel dikker dan wanneer die wordt aangebracht met een kwast of roller. Dit komt doordat we gebruikmaken van een zogenaamde airless verfspuit. Hiermee brengen we de latex over de hele muur in dezelfde dikte aan.

De voordelen van latexspuiten

Het grootste voordeel van uw muren laten spuiten, is dat het resultaat heel strak is. Zo ziet u bijvoorbeeld geen banen. Dit gebeurt doorgaans wel wanneer u met een roller latex aanbrengt op uw muur of plafond. Een ander groot voordeel is dat latexspuiten meestal goedkoper is dan rollen.

Goede kwaliteit latex betekent uitstekend resultaat

Hoe goed de voorbereiding ook is geweest, zonder een kwalitatief goede latexverf behalen we niet de beoogde kwaliteit in het eindresultaat. Lak-latexspuiten.nl werkt daarom met de beste apparatuur en met een hoge kwaliteit latexverf.  Zo kunt u vertrouwen op ons vakwerk en kunt u er gerust op zijn dat uw plafond en wanden er ook na verloop van tijd nog mooi uitzien.

Aantal meters bepalend voor prijs en keuze materiaal

Latexspuiten is meestal voordeliger dan het laten rollen van uw wanden. Hoe groter het aantal vierkante meters, hoe duidelijker dit tot uitdrukking komt. Het rollen van uw wanden is namelijk arbeidsintensiever dan het spuiten van uw wanden.

Muren laten spuiten door professional

Wilt u latexspuitwerk in nieuwbouw of in uw huidige bestaande woning of bedrijfspand? U kunt dit zelf aanbrengen om kosten te besparen, maar bedenk wel dat het resultaat minder wordt dan wanneer u het latexspuiten overlaat aan een professional. Daar komt bij dat we beschikken over alle nieuwste technieken en materialen. Latexspuiten neemt op deze manier niet veel tijd in beslag.

Voordelen latexspuiten

  1. Strak eindresultaat
  2. Goedkoper dan rollen
  3. Tijdbesparing
  4. Geen rollerbanen (aanzetten)
  5. Gelijktijdige droging
  6. Snel grote oppervlaktes

Direct een prijsindicatie opvragen

Wilt u weten hoe de prijs van spuitwerk van uw wanden en plafonds verschilt ten opzichte van traditioneel werken met roller en verf? Vul dan nu uw gegevens en wensen in via onze online offertecalculator. U krijgt direct een prijsindicatie in uw e-mail. U kunt de offerte ook per post ontvangen als u dat liever hebt. Bij de meeste projecten doen we daarna een opname ter plekke. Zodoende weten we beiden wat we van elkaar kunnen verwachten. Zo heeft u de juiste prijs voordat we beginnen met de werkzaamheden.