WINTERACTIE 2024: Profiteer nu en ontvang 10% WINTER-KORTING op Lak en Latexspuitwerken.

Met de winter in aantocht is dit het perfecte moment om uw huis een frisse uitstraling te geven. Lak en Latexspuiten heeft een aantrekkelijke kortingsactie gelanceerd: profiteer nu van  10% korting op al uw lak en latexspuitwerken.

We maken het dus weer extra voordelig voor u deze winter! Alles weer strak gelakt, gespoten of voorzien vaneen lekker fris nieuw behang. En dat met een mooie korting! Zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw woning. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op via info@lak-latexspuiten.nl, 040 842 26 67 of 06 46 188 684.

Deze Winteractie 2023 is alléén geldig op binnen- en buitenschilderwerken, spuitwerkzaamheden & behangen. Dus niet toepasbaar op glaszetten, houtrotreparaties & keimwerken. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en niet geldig op reeds uitgebrachte offertes / opdrachten. De korting ontvangt u op de offerteprijs bij inlevering van deze waardebon, wanneer u tussen 15 november 2023 en 28 februari 2024 een getekende offerte overlegt. De uitvoering van het schilderwerk dient plaats te vinden in 2024.

Vult u onderstaand contactformulier volledig in, dan nemen wij contact met u op voor het maken van vrijblijvende afspraak voor opname.