WINTERACTIE 2022: Profiteer nu en ontvang  tot 10% WINTER-KORTING op binnen- en buitenschilderwerk

De ‘R’ zit weer in de maand, de ideale tijd om uw woning te voorzien van een nieuwe look. Zoals u inmiddels van ons gewend bent hebben opnieuw een ijskoude kortingsactie voor u in petto: Profiteer nu van 10% KORTING op al uw binnen en buitenschilderwerk, spuitwerk & behangen*

We maken het dus weer extra voordelig voor u deze winter! Alles weer strak gelakt, gespoten of voorzien vaneen lekker fris nieuw behang. En dat met een mooie korting! Zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw woning. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op via info@lak-latexspuiten.nl, 040 842 26 67 of 06 46 188 684.

Deze Winteractie 2022 is alléén geldig op binnen- en buitenschilderwerken, spuitwerkzaamheden & behangen. Dus niet toepasbaar op glaszetten, houtrotreparaties & keimwerken. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en niet geldig op reeds uitgebrachte offertes / opdrachten. De korting ontvangt u op de offerteprijs bij inlevering van deze waardebon, wanneer u tussen 1 november 2022 en 28 februari 2023 een getekende offerte overlegt. De uitvoering van het schilderwerk dient plaats te vinden in 2023.

Bekijk de winteractie flyer!

Vult u onderstaand contactformulier volledig in, dan nemen wij contact met u op voor het maken van vrijblijvende afspraak voor opname.